Eerst voeren we een vrijblijvend gesprek waarin alle wensen, plannen en eisen die er zijn worden besproken. Ik zal luisteren, meedenken en een beeld vormen over wat de stijl en vorm zou moeten zijn van het ontwerp.
Vervolgens maak ik een plan van aanpak dat bestaat uit een voorstel op maat en een offerte.
Als de offerte akkoord is begint het ontwerpproces. Aan de hand van onze gesprekken en afspraken maak ik, indien gewenst, een moodboard. Daarna volgen 2D- en 3D-ontwerpen, deze kunnen zowel digitaal als handmatig zijn.
Als het ontwerp helemaal klaar is bespreken we samen hoe het uitgevoerd moet gaan worden. Ik heb een breed netwerk van vakkundige en betrouwbare mensen die je kunt inschakelen. Natuurlijk kun jij ook de regie in handen nemen door zelf aan de slag te gaan of vakmensen te zoeken voor het uitvoeren van de plannen.
Een ruimte waarin je je prettig voelt, om in te wonen of te werken. Ik kan je daarbij helpen. Door te luisteren, te onderzoeken en me te verdiepen in jou als persoon en de ruimte waarom het gaat. Ik bied je maatwerk; een advies of een in detail uitgewerkt plan.
Een interieur ontstaat niet van de een op andere dag. Je verzamelt door de tijd heen meubels, kunst en andere objecten. Ik vind het belangrijk om jouw persoonlijke spullen een plaats in het interieur te geven, zodat de ruimte een eigen karakter krijgt of houdt. Door out of the box te denken kom ik met verassende oplossingen en ontwerpen. En waarschijnlijk is het wel net datgene waar je al die tijd naar op zoek was. Jij als persoon en de ruimte staan altijd centraal en zijn leidend in het ontwerp.
Doordat ik jarenlang in verschillende horecagelegenheden (restaurant, (eet)café, poppodium) gewerkt heb, weet ik precies wat in deze interieurs werkt. Een mooi, sfeervol interieur alleen is niet genoeg. De praktische zaken die in een horecagelegenheid aanwezig moeten zijn zoals opslag, afzetruimte wegen even zwaar als de sfeer. Ook mijn ervaring als kok gebruik ik om al dan niet in overleg met de chef tot een functioneel ontwerp van de keuken te komen.
Bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een kantoor of winkel is mijn horeca-ervaring een pre. Het gaat er uiteindelijk altijd om dat een werkplek werkt voor de mensen die er gebruik van maken.